Betaalbare trainingen voor HR-professionals

Search

Salaris HR-professional stijgt weer

De lonen van de HR-professional gaan weer omhoog. Ze stijgen harder dan de inflatie. De werkelijke loonstijging voor HR-professionals bedroeg in 2014 2,8%, de verwachte stijging voor 2015 bedraagt 2,9%. Het salaris zit dus flink in de lift, ondanks de crisis. Dat blijkt uit het nieuwe onderzoek HR Trends van Berenschot en ADP naar de gemiddelde salarissen voor HR-professionals met een vaste baan.

De marktconforme vaste jaarsalarissen (12 x bruto maandsalaris inclusief vakantiegeld en andere vaste componenten, maar exclusief variabele delen als winstuitkeringen en bonussen) voor de diverse HR-functies in vaste dienst bedragen dit jaar:

HR Directeur    € 104.400
HR Manager     € 64.900
HR Beleidsadviseur     € 64.000
HR Adviseur     € 53.700
HR Medewerker     € 37.700
Hoofd Salarisadministratie     € 56.600
Medewerker Salarisadministratie     € 46.900

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de HRM Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: