Betaalbare trainingen voor HR-professionals

Search

Incompany en maatwerk

HR cursus en HR training op uw locatie

HRM Academy biedt HR cursussen, HR trainingen en HRM advies op maat, op elke door u gewenste locatie en op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Naast ons aanbod van opleidingen uit ons open programma, kunt u uw organisatie- en ontwikkelvraagstukken bij ons neerleggen voor een traject op maat. Effectief en efficiënt tegen een aantrekkelijke prijs.

Onze aanpak

Het vertrekpunt is uw organisatiedoelstelling en uw opleidingsplan. Uw doelstelling vertalen wij naar leerdoelen en eventueel te ontwikkelen competenties. Vanuit de analyse van uw situatie komen we tot de juiste interventies om het gewenste rendement te realiseren. Interventies kunnen zijn: opleiden, trainen, coaching of het organiseren van intervisiesessies. Het opleidingsprogramma wordt specifiek vormgegeven rondom thematiek en competenties die u belangrijk vindt. Praktijkcases die in uw organisatie veelvuldig voorkomen, staan daarbij centraal. Heeft u geen opleidingsplan en u wilt gericht met opleiden aan de slag? Maak dan gebruik van de Checklist opleidingsplan om uw wensen te structureren.

Interesse

Wilt u weten welke opleidingen en aanpak het beste aansluit bij uw organisatie? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag met het realiseren van uw doelstellingen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Onze klanten

HRM Academy werkt voor organisaties uit de profit- en non-profitsectoren. Hieronder ziet u de namen van enkele klanten:

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de HRM Academy per mail.

Ik wil een offerte voor een training op maat

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: