Betaalbare trainingen voor HR-professionals

Search

Doet u mee aan de Week van de RI&E?

De Week van de RI&E is een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Van 12 tot en met 16 juni 2023 is de 9e editie van de Week van de RI&E. Deze week vragen arbodeskundigen, adviseurs, opleiders en brancheorganisaties, in heel Nederland aandacht voor de RI&E. Ondernemers worden gestimuleerd om hun arbeidsrisico’s in kaart te brengen. En om daarna ook een plan te maken om de risico’s in hun bedrijf te verkleinen of zelfs weg te nemen. 

Waarom?

De RI&E is verplicht voor alle ondernemers met personeel in dienst. Ondernemers lopen het risico een boete te krijgen van de Arbeidsinspectie als zij dit niet op orde hebben. Maar dat is niet de enige reden om een RI&E te hebben. Een RI&E hoort ook gewoon bij goed ondernemerschap. En vormt de basis voor een veilige en gezonde omgeving voor medewerkers. ​ Gezonde werknemers beperken het ziekteverzuim en dat scheelt veel geld.

Kickstart RI&E

Om de stap naar een goede actuele RI&E makkelijker te maken, kunnen ondernemers gratis meedoen aan de Kickstart RI&E. Door middel van 3 korte, praktische uitlegvideo’s en 3 to do’s helpt de overheid bij het maken van een goede start met de RI&E. Kijk hiervoor op www.weekvanderie.nl.

HRM Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de HRM Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: