Betaalbare trainingen voor HR-professionals

Search

Werknemers houden ontwikkelingen niet bij

De ontwikkelingen in organisaties en in de samenleving gaan snel. Voor sommige werknemers gaat het te snel. Uit de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden van CBS en TNO blijkt dat maar liefst 23 % aangeeft nieuwe kennis of vaardigheden te missen. Het gaat bijvoorbeeld om zoals technologische of organisatorische kennis. Dat is kennis die werknemers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Opvallend is verder dat werknemers die aangeven kennis te missen, vaker ziek zijn en meer last hebben van stressklachten. Bovendien melden zij zich vaker ziek en zijn ze minder tevreden met hun werk dan werknemers die voldoende kennis en vaardigheden zeggen te hebben.
Als u uw kennis wilt opfrissen, kijk dan eens bij onze trainingen.

HRM Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de HRM Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: