Betaalbare trainingen voor HR-professionals

Search

Week van de RI&E

Bekijk de RI&E in de Week van de RI&E

Pesten, bedrijfsongevallen en beroepsziekten staan regelmatig in de belangstelling. De gevaren op de werkvloer staan beschreven in de Risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) en het plan van aanpak om de risico’s tegen te gaan. Om extra aandacht te vragen voor de RI&E vindt van 13 tot en met 17 juni de tweede week van de RI&E plaats. Dit is een initiatief van het Steunpunt RI&E in samenwerking met de sociale partners om extra aandacht te vragen voor veilig en gezond werken, met als basis de RI&E.

Thema: Oog voor uw werknemers
Een gezonde en veilige werkplek draagt bij aan de werknemerstevredenheid, productiviteit en bedrijfscontinuïteit. Door een veilige en gezonde werkomgeving te bieden, toont u uw werknemers én de buitenwereld dat u de gezondheid van uw werknemers hoog in het vaandel heeft staan.

Via een brede campagne worden ondernemers bewust gemaakt van het belang van een RI&E. Via verschillende activiteiten die worden georganiseerd worden ondernemers aangespoord om in deze week ook echt aan de slag te gaan met de RI&E of de bestaande RI&E weer eens op te pakken, met als doel om veilig en gezond werken te integreren in het bedrijfsproces.

Meer informatie vindt u op de website van het Steunpunt RI&E Als u op zoek bent naar instrumenten voor de RI&E klik dan hier. Wilt u aan de slag met arbo? Doe dan kennis op met de cursus HR en arbo.

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de HRM Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: