Betaalbare trainingen voor HR-professionals

Search
Ellis Buis trainer bij HRM Academy

Ellis Buis

Schrijf- en snelleestrainer

Trainen is mijn vak. Dat neem ik heel serieus. Dat staat plezier niet in weg, integendeel. Want: jij wilt niet naar school, ik ben geen juf. Jouw organisatie verplicht je niet tot les, maar gunt je de ruimte om je te verbeteren. Dat vind ik een belangrijk uitgangspunt.

En dat werkt. Al 18 jaar lang verzorg ik training en coaching voor organisaties met klinkende resultaten en mooie evaluaties. Maar nog belangrijker: met enthousiaste deelnemers.

Nederlands

Toch was het wel een echte juf, lerares Nederlands mevrouw Punwasi (hulde!), die mij inspireerde om Nederlands te gaan studeren. Het werd de Rijksuniversiteit Groningen met als afstudeerrichting Taalbeheersing. Een van mijn bijvakken was Nederlands als tweede taal. Na 14 leuke en enerverende jaren in public relations en reclame aan klant- en bureauzijde werd ik freelancer en geef ik trainingen voor OR Academy en HRM Academy.

Schrijven, coachen, boeken

Je kunt bij me terecht voor verschillende schrijftrainingen. Daarnaast verzorg ik ook andere trainingen, bijvoorbeeld presenteren, snellezen, feedback geven en een introductie in coaching. En misschien ken je mij van mijn boeken. Van Commercieel en creatief schrijven zijn inmiddels al meer dan 4000 exemplaren verkocht en van Het Hoe-boek voor de Coach, dat ik schreef met Joost Crasborn, al ruim 30.000 exemplaren.

"een goede en actieve cursus en een fijne trainster" (Sabrina, Reclassering Nederland)

Expertise

– Adviezen schrijven
– Notuleren
– Snellezen en informatie verwerken
– Mindmappen
– Auteur van Noteer jij dit even?

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de HRM Academy per mail.

Stuur een e-mail

Bel mij: