Betaalbare trainingen voor HR-professionals

Search

Scholing topprioriteit van HR

De prioriteiten van HR verschuiven dit jaar. Scholing en behoud van huidige medewerkers wordt de topprioriteit van HR in 2020. Het is voor het eerst in vijf jaar dat de werving van nieuwe medewerkers niet meer op de eerste plaats komt bij HR. Zo bleek onlangs uit de eerste resultaten van het HR Trendonderzoek van Performa en Berenschot. Ondanks deze verschuiving heeft maar liefst 22 procent van de respondenten nog géén aanvullende initiatieven genomen om mensen te binden aan de organisatie.

Opleidingen

De 78 procent die in 2019 wél aanvullende initiatieven neemt, kiest vooral voor het intensiveren van het opleidings- of loopbaanprogramma (42 procent). Van belang is dan dat werknemers er gebruik van maken. Aan het einde van ieder jaar blijft er veel geld voor opleiding en ontwikkeling over. Andere belangrijke initiatieven zijn flexibilisering van het arbeidsvoorwaardenpakket (33 procent) en het onderzoeken van betrokkenheid (30 procent).

Bron: Performa

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de HRM Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: