Betaalbare trainingen voor HR-professionals

Search

Maar liefst 99 oplossingen voor werkstress

Werkstress is een veelvoorkomende beroepsziekte. Stress is een optelsom van factoren. Een hoge werkdruk, ongewenst gedrag tussen collega’s of onrust op het werk kunnen stress veroorzaken. Het kan ook afnemen door bijvoorbeeld de steun van de leidinggevende of collega’s of de vrijheid om het werk zelf in te delen. Het lastige is dat er niet één oplossing is  voor werkstress. Voor iedere werknemer zijn andere oplossingen succesvol.  Voor de een werken heldere opdrachten en een planning om stress te verminderen, terwijl voor een ander meer pauzes of een Fika de uitkomst is. Op het Arboportaal staan maar liefst 99 oplossingen tegen werkstress. Klik hier al u deze  oplossingen voor werkstress wilt zien. 

 

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de HRM Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: