Betaalbare trainingen voor HR-professionals

Search

De SER komt met een coronahandreiking

De overheid bouwt de landelijke coronamaatregelen geleidelijk af. Werkgevers en werknemers moeten daarom samen maatregelen nemen, zodat medewerkers zo veilig mogelijk kunnen werken. Steeds meer mensen gaan weer naar kantoor. Hierdoor zijn extra maatregelen nodig, maar welke moet u nemen? Werkgeversorganisaties en vakbonden hebben gezamenlijk vanuit het SER-Arboplatform en de Stichting van de Arbeid een coronahandreiking ontwikkeld om organisaties daarbij te helpen. HR kan de maatregelen uit de handreiking overnemen om het risico op besmetting en verspreiding van het coronavirus binnen de organisatie tegen te gaan. De handreiking biedt praktische informatie. Deze is gebaseerd op de overheidsmaatregelen op basis van de adviezen van het RIVM.

Bron: SER

HRM Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de HRM Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: