Betaalbare trainingen voor HR-professionals

Over HRM Academy

Betaalbare HR opleidingen en professioneel HR advies

We bieden al enige jaren trainingen en cursussen aan voor P&O-ers, medewerkers personeelszaken, HR-adviseurs, beleidsmedewerkers, HR-managers en andere mensen die te maken hebben met HRM. Onze HR opleidingen duren 1 of 2 dagen. Korte trainingen, maar wel intensief en goed betaalbaar. Daarmee helpen wij P&O-ers en hun afdeling verder met hun professionele ontwikkeling. HRM Academy zorgt dat u het beste uit uzelf kunt halen. Dat doen we door kennis en vaardigheden aan te bieden in de vorm van HR cursussen en HR trainingen. Tijdens onze cursussen staat kennis centraal. Tijdens de trainingen ligt de nadruk meer op het ontwikkelen van uw vaardigheden. HRM Academy daagt u als deelnemer uit, laat u nieuwe dingen ontdekken die aansluiten op uw eigen werksituatie. Hierdoor ontstaat een goed en krachtig leereffect.

Voor, tijdens en na de opleiding leren

We zien onze HR opleidingen als een traject. U gaat niet alleen tijdens, maar ook voor en na de opleiding aan de slag.

  • Voor de training vragen we of u een schriftelijke intake wilt invullen. Hierdoor krijgt u uw leervraag en dilemma’s helder en kan de trainer gerichter met u aan de slag.
  • Tijdens de training gaat u samen met andere deelnemers en de trainer aan het werk.
  • Na de training gaat u het geleerde in de praktijk brengen. Wij blijven dan voor u klaarstaan. U krijgt nog een half jaar nazorg met HR Select. U krijgt informatie en handige tools om het HR-werk te vergemakkelijken. Ook kunt u uw vragen aan ons blijven stellen. Wij zullen u dan zo goed mogelijk proberen te helpen.

Kwaliteitsgarantie

Om uw leerdoelen te bereiken, zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze trainingen en trainers hoog ligt. Onze trainers zijn gecertificeerd. De kwaliteit van onze opleidingen is uitstekend, want deelnemers geven ons gemiddeld een ruime 8. Om te bewijzen dat onze opleidingen goed zijn, bieden we u kwaliteitsgarantie. Is de door u gevolgde HR training of HR cursus niet goed, dan krijgt u uw geld terug.

Onze beloftes

Contact

Direct contact met onze experts

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de HRM Academy per mail.

Ik wil een offerte voor een training op maat

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee akkoord gaat.