Betaalbare trainingen voor HR-professionals

Search
Training time management HR

Training timemanagement

In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan

Als HR medewerker verricht u veel taken tegelijk en alles lijkt prioriteit te hebben. U heeft regelmatig het gevoel dat u achter de feiten aanloopt en dat u weinig grip heeft op uw tijdsbesteding. U probeert een planning te maken en zich hieraan te houden, maar dat mislukt keer op keer. Het organiseren van uw mailverkeer kost ook steeds meer tijd. Hoe krijgt u meer rust en ruimte om toe te komen aan de zaken die écht belangrijk zijn? U moet meer aan timemanagement doen. De training timemanagement en HR helpt u om meer controle te krijgen over uw agenda.

Resultaat na de training timemanagement:

 • U maakt u kennis met de principes van timemanagement.
 • U leert het verschil tussen belangrijke en urgente zaken.
 • U krijgt inzicht in hoe u uw agenda beter in de hand kunt houden.
 • U krijgt hulpmiddelen aangereikt om beter keuzes te maken.
 • U krijgt meer grip op uw tijdsbesteding en dat geeft rust.

Na de training gaat u met het geleerde aan de slag. Als u behoefte heeft aan extra persoonlijke begeleiding dan heeft u de mogelijkheid om binnen 3 maanden na de training een gratis coachingsgesprek met de trainer/coach te voeren.

Schrijf een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Geef een beoordeling

HRM Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Deze cursus is bestemd voor medewerkers personeelszaken, P&O-adviseurs, managers en anderen die efficiënter met hun tijd willen omgaan.

Het programma van de Training HR en timemanagement duurt 1 dag en ziet er als volgt uit:

Voor de cursus ontvangt u een schriftelijke intake. De trainer kan met uw intake beter inspelen op uw situatie en uw vragen.

9.30 Ontvangst met koffie en thee
Informeel kennismaken in een ongedwongen sfeer, ervaringen uitwisselen

10.00 Start cursus

 • Kennismaking en introductie
 • Kort doorlopen van de schriftelijke intakes.
 • Analyse maken van uw tijdbesteding
 • Verschil tussen urgente en belangrijke zaken
 • Tips om plannen en agendabeheer tot een succes te maken

12.45 Lunch

13.30 Keuzes maken

 • Keuzes maken en prioriteiten stellen
 • Efficiënt met uw email om te gaan
 • Time managementprincipes effectief toepassen

16.00 Evaluatie

Download brochure >

Trainer

Deze training wordt gegeven door Anne-loes van Huijstee. Zij is senior trainer.

Maatwerk

Als u deze cursus met uw eigen collega’s wilt volgen dan is dat natuurlijk mogelijk. De HRM Academy kan deze cursus op het moment dat het u schikt op de door u gewenste locatie verzorgen. Neem hiervoor contact op met een adviseur en we helpen u graag verder (Telefonisch 085 – 0432268 of via de e-mail info@hrm-academy.nl).

De cursuskosten bedragen € 450,00 per persoon exclusief € 70,00 arrangementskosten (accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet). Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van cursusmateriaal. De kosten hiervoor bedragen € 35,00. De totale kosten per persoon bedragen € 555,00 per persoon. Dit bedrag is exclusief btw.

Een btw vrije training

Bent u werkzaam in een organisatie die de btw niet terug kan vorderen dan is het mogelijk om een btw-vrije training te volgen. Dat is het geval als u bijvoorbeeld werkt bij de overheid of in de zorg. De Academy, waar HRM Academy deel van uitmaakt, is namelijk CRKBO-gecertificeerd en daarom door de belastingdienst vrijgesteld van btw. Geef op het aanmeldformulier aan of u een btw-vrije training wilt volgen. Als u zich hiervoor inschrijft, brengen wij hiervoor € 10,00 administratiekosten in rekening. Meer informatie hierover vindt u hier.

Korting mogelijk

Hoe meer mensen uit uw organisatie komen, des te groter is de korting! Wanneer u tegelijkertijd boekt voor meer collega’s, ontvangt u automatisch een aantrekkelijke korting op de cursusprijs:

 • 2e deelnemer: 10% korting;
 • 3e deelnemer: 15% korting;
 • 4e deelnemer: 20% korting;
 • 5e en meerdere deelnemers: 25% korting.

Offerte berekenen

Door een kort formuliertje in te vullen kunt u direct de prijs van uw cursus berekenen. Deze sturen wij u per e-mail toe.

Annuleringsregeling

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor u niet aan deze cursus kunt deelnemen. Tot één maand voor aanvang van deze cursus kunt u kosteloos annuleren. Wanneer u zich binnen één maand voor aanvang van de cursus afmeldt dan brengt de HRM Academy de totale cursusprijs in rekening. U kunt zich kosteloos laten vervangen door een collega. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (per post of email). Meer over onze voorwaarden vindt u hier.

Schrijf een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Geef een beoordeling

HRM Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

OVER DEZE CURSUS

Duur:

1 dag

Prijs:

€450 (ex. accommodatie)

Deelnemers:

15

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de HRM Academy per mail.

Stuur een e-mail

Bel mij: