Betaalbare trainingen voor HR-professionals

HR en dynamisch competentie-management

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is een speerpunt van het personeelsmanagement van organisaties. De ontwikkeling van competenties neemt daarbij een centrale plaats in. De laatste tijd is deze systematiek minder populair. Dat komt omdat er wat haken en ogen aan zitten. Als competentiemanagement meer wordt verbonden met talent- en performancemanagement en flexibel wordt dan past het bij de veranderende organisaties van tegenwoordig. Als u wilt ontdekken wat dynamisch competentiemanagement kan opleveren dan moet u meedoen met deze workshop van een halve dag. U leert dan wat dynamisch competentiemanagement is en hoe u de juiste medewerker op de juiste plek krijgt en houdt. U leert hoe u competenties kan meten en ontwikkelen. Ter voorbereiding krijgt u opdrachten die input leveren aan de wijze waarop competentiemanagement in uw organisatie(onderdeel) werkt en wat u kunt doen om dit dynamischer te maken.

Resultaat uit deze workshop:

 • U leert wat dynamisch competentiemanagement inhoudt.
 • U weet wat competentiemanagement op kan leveren.
 • U weet hoe u de juiste persoon op de juiste plek krijgt.
 • U weet de rol van HR bij competentiemanagement.
Schrijf een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Geef een beoordeling

HRM Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Werkt u binnen het vakgebied van HR en wilt u praktijkgericht aan de slag met dynamisch competentiemanagement? Dan is deze geconcentreerde workshop iets voor u. In deze opleiding wordt uitgegaan van minimaal HBO-werk- en -denkniveau.

Doel en opzet

In dit programma richt u zich op dynamisch competentiemanagement in relatie tot de huidige en vereiste mate van flexibiliteit van uw organisatie(onderdeel).

Voorbereiding

U ontvangt ter voorbereiding opdrachten. U bereidt uw vragen – naar aanleiding van deze opdrachten – voor en stuurt deze, samen met de ingevulde leerbehoefte vragenlijst, uiterlijk een week voor aanvang van de workshop naar de trainer.

 Programma

13.30 Start programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Competenties

 • Wat zijn precies competenties?
 • Welke competenties zijn goed te ontwikkelen en welke niet?
 • Hoe kan ik competenties meten – hoe organiseer ik dat?

Managen van competenties

 • Dynamisch competenties vaststellen en managen afgestemd op mate van flexibiliteit van de organisatie.
 • Competentiegericht selecteren en beoordelen.
 • Competentiegericht coachen en ontwikkelen.
 • Loopbaanpaden inrichten op basis van competenties.

16.30 Einde programma

 

Amersfoort:
23-11-2022

De cursuskosten bedragen € 159,00 per persoon exclusief € 25,00 arrangementskosten (accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet). Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van cursusmateriaal. De kosten hiervoor bedragen € 15,00. De totale kosten per persoon bedragen € 199,00 per persoon. Dit bedrag is exclusief btw.

Een btw vrije training

Bent u werkzaam in een organisatie die de btw niet terug kan vorderen dan is het mogelijk om een btw-vrije training te volgen. Dat is het geval als u bijvoorbeeld werkt bij de overheid of in de zorg. De Academy, waar HRM Academy deel van uitmaakt, is namelijk CRKBO-gecertificeerd en daarom door de belastingdienst vrijgesteld van btw. Geef op het aanmeldformulier aan of u een btw-vrije training wilt volgen. Als u zich hiervoor inschrijft, brengen wij hiervoor € 10,00 administratiekosten in rekening.

Korting mogelijk

Hoe meer mensen uit uw organisatie komen, des te groter is de korting! Wanneer u tegelijkertijd boekt voor meer collega’s, ontvangt u automatisch een aantrekkelijke korting op de cursusprijs:

 • 2e deelnemer: 10% korting;
 • 3e deelnemer: 15% korting;
 • 4e deelnemer: 20% korting;
 • 5e en meerdere deelnemers: 30% korting.

Offerte berekenen

Door een kort formuliertje in te vullen kunt u direct de prijs van uw cursus berekenen. Deze sturen wij u per e-mail toe.

Annuleringsregeling

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor u niet aan deze cursus kunt deelnemen. Tot één maand voor aanvang van deze cursus kunt u kosteloos annuleren. Wanneer u zich binnen één maand voor aanvang van de cursus afmeldt dan brengt de HRM Academy de totale cursusprijs in rekening. U kunt zich kosteloos laten vervangen door een collega. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (per post of email). Meer over onze voorwaarden vindt u hier

Schrijf een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Geef een beoordeling

HRM Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

OVER DEZE CURSUS

Duur:

0,5 dag

Prijs:

€159 (ex. accommodatie)

Deelnemers:

15

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de HRM Academy per mail.

Stuur een e-mail

Bel mij:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee akkoord gaat.