Betaalbare trainingen voor HR-professionals

Search

Loopbaancoaching en begeleiding op maat

Gericht aan de slag met een coach

Wilt u een nieuwe stap in uw loopbaan zetten, maar weet u niet in welke richting? Wilt u eenvoudiger lastige gesprekken kunnen voeren of wilt u met meer zelfvertrouwen de ander overtuigen? U kunt op zoek gaan naar een geschikte training, maar soms is loopbaancoaching en begeleiding de oplossing. Training en coaching sluiten goed op elkaar aan. Het één is een verlengstuk van het ander, maar het kan ook los toegepast worden. HRM Academy biedt naast training ook loopbaancoaching en begeleiding. Het voordeel van coaching is dat het individueel maatwerk is. U krijgt de aandacht van een coach voor die aspecten waar u zichzelf verder in wilt ontwikkelen. Een coach begeleidt en prikkelt u in enkele sessies om uw leerpunten te onderzoeken en eigen te maken. Coaching gebeurt bij u in de buurt en op een moment dat het u uitkomt.

Interesse

Wilt u weten of loopbaancoaching aansluit bij u of medewerkers van uw organisatie? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag met het realiseren van uw doelstellingen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de HRM Academy per mail.

Ik wil een offerte voor een training op maat

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: